Cusco Wijnproeverij voor thuis

Cusco Wijnproeverij voor thuis!

Geniet, beleef en ervaar de smaak van Zuid-Amerika bij jou thuis! Zuid-Amerika heeft namelijk niet alleen een heerlijke en verrassende keuken. Er komen ook prachtige wijnen vandaan. Onze gastheer Cesar neemt jou mee op reis door Zuid-Amerika met drie heerlijke wijnen en wat lekkers voor €25,50.

Hoe werkt de Cusco wijnproeverij voor thuis?

Voor €25,50 ontvang je een box met hierin drie heerlijke Zuid-Amerikaanse wijnen en een instructiekaartje met daarop QR-codes die je kunt scannen met je telefoon. Wanneer je de QR-code scant verschijnt Cesar in beeld en kan je wijnreis beginnen. Cesar vertelt je alles over wijn proeven; hoe proef je wijn het beste? Waar moet je op letten? En natuurlijk vertelt hij je alles over de verschillende wijnen!

In deze box vind je uiteraard ook iets lekkers voor bij de wijn. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je proeverij over een aantal dagen te verdelen. Jij bepaalt! Voor elke wijn is er namelijk een apart filmpje gemaakt, die je op elk door jou gewenst moment kunt afspelen.

Ga je met ons mee op reis langs het lekkerste van Zuid-Amerika?

Je kunt de wijnproeverij box van donderdag t/m zondag afhalen tussen 15.00 en 18.00 Je reserveert de box door vooraf te bellen naar 0413-264588 of een mailtje te sturen naar reserveren@restaurantcusco.nl. Geef aan voor wanneer je de bestelling wilt plaatsen en wanneer en hoe laat je de bestelling wilt ophalen. Bij het afhalen graag betalen met pin.