Kom lunchen bij Cusco

Yes, eindelijk goed nieuws! We waren er nog nooit zó klaar voor en nu is het dan zo ver: de terrassen mogen open. En daar doen wij natuurlijk graag aan mee. Omdat we je zo ontzettend gemist hebben en niet kunnen wachten om weer aan de slag te gaan, serveren wij daarom vanaf 28 april een heerlijke Zuid-Amerikaanse lunch op ons terras! Kom je ook?

 

We hebben er lang op moeten wachten, maar het verlossende woord kwam gister dan toch: de terrassen mogen open! Voorlopig tot 18.00 uur. Dat betekent dat er nog niet uitgebreid gedineerd kan worden, maar lekker uitgebreid lunchen kan natuurlijk wel! Onze chefs hebben daarom een heerlijke Zuid-Amerikaanse lunchkaart samengesteld met broodjes, salades, warme (grill-) gerechten én zoetigheden. Wil jij vanaf 28 april neerstrijken op ons gezellige terras? Reserveer dan snel een plekje! Dat kan aan de deur of, als je écht verzekerd wilt zijn van een tafeltje, ook via onze website of telefonisch via 0413 – 264588 (Je kunt ons ook via WhatsApp bereiken op dit nummer).

 

Wil jij Zuid-Amerikaans komen genieten op ons terras? Dat doen we bij Cusco uiteraard volgens de richtlijnen en geldende maatregelen vanuit de overheid en het RIVM. We vragen daarbij aandacht voor het volgende:

  • Het terras is geopend van dinsdag t/m zondag tussen 12.00 – 18.00 uur. Je kunt tot 16.00 uur van onze lunchkaart bestellen.
  • Reserveren is verplicht. Dit mag vooraf via onze website of telefonisch, maar ook aan de deur. Wil je verzekerd zijn van een plekje op ons terras? Dan raden we je aan om via onze website een tafeltje te reserveren. 
  • Er geldt een maximaal aantal van 2 personen per tafel/reservering. Uitgezonderd van dit maximum aantal zijn kinderen t/m 12 jaar én personen uit hetzelfde huishouden/gezin.
  • Houd er rekening mee dat we je reservering op het terras bij slecht weer mogelijk moeten annuleren, omdat we je (nog) niet in ons restaurant mogen ontvangen.
  • Om de veiligheid van gasten en medewerkers zo goed mogelijk te kunnen bewaken, stellen we je bij binnenkomst een aantal controlevragen. We vragen je om deze eerlijk te beantwoorden.
  • Het is verplicht om je contactgegevens met ons te delen. Deze kunnen gebruikt worden voor eventueel bron- en contactonderzoek.
  • Je mag alleen naar binnen om gebruik te maken van het toilet, de garderobe óf om te betalen. Ga je naar binnen? Vergeet dan niet om je mondkapje te dragen!
  • Heb je voorafgaand aan je reservering één van de bekende klachten? Neem dan geen risico (voor jezelf maar ook voor anderen) en blijf thuis. We ontvangen je dan graag op een ander moment.
  • Wij respecteren de 1,5 meter regel en doen er alles aan om deze zo goed mogelijk na te leven. Daarbij doen we uiteraard ook een beroep op jou.
  • Onze medewerkers zijn uitstekend getraind en werken onder strikte veiligheidsafspraken en volgens strenge hygiënische maatregelen met elkaar en voor jou als gast.

We hopen op je begrip en je medewerking en kijken uit naar je bezoek!