Ons restaurant is weer open!

We hebben er even op moeten wachten, ons (en jouw) geduld werd aardig op de proef gesteld, maar het verlossende woord was dan eindelijk daar: we mogen je weer verwelkomen in ons restaurant!

En daar hebben we ontzettend veel zin in. Vanaf 5 juni zijn onze deuren weer geopend. Net als na de eerste lockdown gaat een bezoek aan ons restaurant er ook de komende tijd nét even anders uitzien. Maar geen zorgen! Sommige dingen veranderen niet. Zo kun je er natuurlijk gewoon weer van op aan dat we je lekker in de watten leggen. 

Kom jij binnenkort Zuid-Amerikaans genieten bij ons? Leuk! Samen zorgen we ervoor dat jij dit op een veilige, verantwoorde en ‘coronaproof’ manier kunt doen. We houden ons daarbij aan de regels en voorzorgsmaatregelen die vanuit de overheid en het RIVM zijn bepaald. Concreet betekent dit het volgende:

- Je kunt momenteel alleen terecht in ons restaurant wanneer je vooraf gereserveerd hebt. Dit kan via onze website, telefonisch via 0413 264 588 of aan de deur.

- We mogen maximaal 4 personen of één gezin/huishouden per tafel plaatsen.

- Bij binnenkomst worden er controlevragen gesteld en dien je je handen te desinfecteren.

- Last van de bekende klachten op de dag van jouw reservering? Neem dan geen risico en blijf thuis. We ontvangen je graag op een ander moment.

- We respecteren de 1,5 meter regel en doen er alles aan om deze zo goed mogelijk na te leven. Daarbij doen we ook een beroep op jou. Onze medewerkers komen bij het serveren binnen de 1,5 meter. We vragen je om fysiek contact op deze momenten zoveel mogelijk te vermijden.