Vier jaar Cusco, vier met ons mee!

Cusco bestaat dit jaar vier jaar! Wat zijn we trots en bovenal dankbaar. Trots op waar we nu staan en dankbaar voor het vertrouwen dat jij vanaf het eerste moment in ons hebt gehad. Ook tijdens de afgelopen anderhalf jaar waarin de wereld volledig op z’n kop stond. We genieten. Elke dag opnieuw. Van je enthousiasme, van de gezelligheid, van de bruisende sfeer. Samen wanen we ons elke dag een beetje in Zuid-Amerika.

Onze (verlate) verjaardag vieren we natuurlijk met jou. En dat doen we tijdens Fin de Verano. Wat je kunt verwachten? Ons zomerfeest krijgt dit jaar een Caribisch tintje. Geniet twee dagen lang van heerlijke gerechten, verrassende cocktails, Caribische muziek én entertainment en dat alles in een bijzonder fraaie setting. We gaan je volledig in de watten leggen.

Uiteraard zorgen we ervoor dat je culinair gezien niks tekortkomt. We starten met een lekkere welkomstcocktail en komen vervolgens bij je aan tafel met verschillende kleine gerechtjes om je alvast lekker in de stemming te brengen. Onze chefs gaan ondertussen achter de grill voor je aan de slag met een heerlijk viergangenmenu.

Vier jij deze bijzondere verjaardag met ons mee? Dan zien we je graag op 17 of 18 september, Reserveren kan via de website of telefonisch via 0413-264588. 


De kosten voor dit smakelijke feestje bedragen 42,50 euro per persoon (excl. drank).