Nieuwe winter menukaart

Tijdens deze donkere dagen serveren wij graag winterse warmte, gastvrijheid en smaakvolle gerechten. Onze koks hebben een nieuwe menukaart samengesteld met gerechten die perfect aansluiten bij deze tijd van het jaar. Mogen wij je snel verwelkomen?

Om van te watertanden
Wat te denken van bijvoorbeeld EL VALLE, heerlijke Tacu tacu met pulled beef, bordelaisesaus, pickles, avocado en truffelmayonaise, of de PEZCADO CAPITALES, een gelakte rode poon met een gyoza van garnaal, schuimige kombu dashi en gestoofde spinazie en als dessert TUCACAS, een carrot cake met wortel gember-gel, yoghurt-passievrucht ganache en een tuille van kaneel

Benieuwd naar de andere gerechten? Bekijk hier onze nieuwe menukaart.

Laat je verrassen!    
Kun je geen keuze kunt maken uit onze gerechten? Laat je dan verrassen door onze koks. Zij presenteren dagelijks een wisselend drie- of vier- of vijfgangen verrassingsmenu boordevol dagverse producten en heerlijke seizoenspecialiteiten. Uiteraard houden wij hierbij rekening met eventuele allergieën en dieetwensen.