8-38 uur per week | Uden
Werken bij Restaurant Cusco staat gelijk aan beleven. Want je omgeeft je met heerlijke Zuid-Amerikaanse geuren en smaken. En je neemt onze gasten mee in eeuwenoude culinaire tradities. Zit je werk erop? Dan sluit je jouw shift met collega’s af onder het genot van een drankje. Een unieke (bij)baan, want je gaat elke dag op culinaire wereldreis!
Dit ga je doen
Bij Cusco doen we meer dan indrukwekkende gerechten serveren. We creëren belevingen. Dit doen we onder andere met live muziek, een sfeervolle omgeving en volop gastvrijheid. Doe je met ons mee? Dan zijn dit jouw werkzaamheden:
- Je ontvangt gasten, neemt hun bestellingen op en geeft deze door aan de keuken.
- Vervolgens serveer je de gerechten en bijbehorende dranken.
- Aan het eind van de avond maak je de rekening op, ruim je de tafels af en maak je het restaurant klaar voor de volgende dag.
- Je werkt mee aan mooie belevenissen, zoals wijnproeverijen en zakelijke evenementen.
Dit alles kun je op elke dag van de week doen. Meestal zijn je werktijden tussen 17.00 en 23.30 uur. En wil je daarnaast meewerken tijdens evenementen in Markant? Geef vooral je voorkeuren aan, we denken graag met je mee.
Dit bieden wij jou
- Een prima salaris dat jaarlijks stijgt volgens functiegroep 3 of 4, op basis van je kennis en ervaring.
- Mooie extra’s: van lekkere personeelsmaaltijden en korting in ons restaurant tot event- en theatertickets voor Markant Theater Maashorst.
- Gezellige personeelsfeesten en sluitborrels.
- Een enthousiast team met vlotte en fijne collega’s.
- Een ruime werkplek met goede materialen en mooie producten, zodat jij comfortabel kunt werken.
- Per zes weken je rooster waarin we rekening houden met jouw voorkeuren.
- De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld via een cursus over wijnen of opleiding tot leermeester.
Dit neem je mee
Jij hebt zin om ons team te versterken. Om meer te leren over de Zuid-Amerikaanse keuken. Om onze gasten in de watten te leggen. En om dit alles in weekenden en avonden te doen. Daarnaast heb je:
- Het liefst al ervaring in de horeca.
- Een aanpakkersmentaliteit: jij denkt in oplossingen.
- Sociale skills: je stelt je gastvrij en representatief op en maakt graag een praatje met gasten.
Ga je mee op culinaire reis?
Mail je cv met een korte motivatie naar join@theworldofcusco.nl met als onderwerp: bijbaan restaurantmedewerker bediening. Vermeld in jouw mail ook hoeveel uren per week je beschikbaar bent. Hopelijk tot snel!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze horecamanager Cesar via 0413 264 588.
Bekijk hier ook onze andere vacatures.