ZELFSTANDIG WERKEND KOK

24-38 uur per week | Uden

 

Mooie Zuid-Amerikaanse gerechten bereiden. Samenwerken met een gezellig en hecht team. Volop tevreden gasten zien. Si: daar kun je op rekenen als kok bij Restaurant Cusco in Uden. Hier krijg je de kans om jouw creatieve kookideeën waar te maken. Van nieuwe gerechten bedenken tot menu’s samenstellen: jouw inbreng telt. Ga je mee op culinaire reis?

 

Dit ga je doen
Bienvenido! Welkom in Restaurant Cusco, dé plek waar we belevingen creëren. Je kookt hier vanuit een open keuken op een heel mooi ambachtelijk niveau. Daarnaast is je werk lekker afwisselend. Denk aan:

  • Menu’s voor lunches, diners en events samenstellen.
  • Koken tijdens events met livemuziek, mooie aankleding en veel sfeer.
  • Zuid-Amerikaanse en andere dinergerechten bereiden.
  • Shared en à-la-cartelunches bereiden.
  • Een van onze parties in goede banen leiden en leerlingen aansturen.
  • Gezellig de werkdag afsluiten met het team dat bijna als familie voelt.
  • Dit alles doe je op wisselende tijden en dagen, waarbij we rekening houden met jouw voorkeuren.

 

“Werken bij Restaurant Cusco voelt als thuiskomen. In een goede sfeer koken we als team ambachtelijke gerechten. Veel van ons doen dit al jaren samen; we hebben het hier goed!” Vincent, chef-kok bij Restaurant Cusco

 

Dit bieden wij jou

  • Een mooi salaris dat jaarlijks stijgt volgens functiegroep 5 of 6, op basis van je kennis en ervaring.
  • Mooie extra’s: van lekkere personeelsmaaltijden en korting in ons restaurant tot event- en theatertickets voor Markant Theater Maashorst.
  • Een ruime werkplek met goede materialen en mooie producten, zodat jij comfortabel kunt werken.
  • Gezellige personeelsfeesten en sluitborrels.
  • Een enthousiast team met vlotte en fijne collega’s.
  • Per vier weken je rooster waarin we rekening houden met jouw voorkeuren.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld via cursussen.

 

Dit neem je mee
Zin om heerlijke Zuid-Amerikaanse gerechten te bereiden. Je stelt je verantwoordelijk op en gaat voor het beste resultaat. Daarbij breng je jouw culinaire ideeën in en toon je initiatief. Daarnaast heb je:

  • Bij voorkeur minstens drie jaar ervaring als kok.
  • Ervaring met ambachtelijk koken.
  • Een koksdiploma. Heb je dit niet, maar wél ervaring? Ook dan horen we graag van je.

 

Ga je mee op culinaire reis?
Mail je cv met een korte motivatie naar join@theworldofcusco.nl met als onderwerp:
zelfstandig werkend kok. Eerst meer weten? Bel ons via 0413 - 264 588. Hopelijk tot snel!

 

Bekijk hier ook onze andere vacatures.
 

 

 lijnelement.png

 

Join our team. Join the world of Cusco!